Samen kunnen wij hier bijna alles

In Arcen hebben we sinds het hoge water in 1995 een prachtig lijflied: "Same kinne weej heer bijna alles ..." Het is ongelofelijk maar ik raak er langzaam aan van overtuigd dat dit ook geld voor Stichting Kanjer Danique. Iedere keer zijn er kinderen, volwassenen, verenigingen of Stichtingen die me weer opnieuw op een geweldige manier weten te verrassen en er op hun manier voor zorgen dat onze rekening langzaam aan het groeien is richting het bedrag dat nodig is om Danique en haar familie naar Amerika of Zwitserland te laten gaan. Gelukkig is mijn glas en de glazen van iedereen die echt betrokken is bij Danique half vol ... en voor al die mensen wiens glas half leeg is en die menen ons mee te moeten slepen in hun "negatieve energie" zou ik zeggen; geef eens een rondje en ervaar eens wat een voldoening dit kan geven ...

 

Om Debbie, Marco en Danique echt te steunen en te laten zien hoeveel mensen er achter hun staan hebben we polsbandjes laten maken met Kanjer Danique er in. Stel je eens voor wat een positieve energie het geeft als half Blerick, Venlo en omgeving rond zou lopen met zo'n oranje-rode polsbandje met KANJER DANIQUE. Als drager van zo'n bandje straal je de boodschap uit: "Ik leef mee en ik wil wat doen". En iedereen die je hier mee ziet lopen weet dat jij iemand bent die echt iets gedaan heeft om Danique te steunen. Hoe mooi is het oranje gevoel tijdens het WK als al die duizenden Nederlanders ergens achter gaan staan en dit aan heel de wereld laten zien. Wat zou het mooi zijn als heel Venlo en omgeving zou zien "wij staan achter Kanjer Danique" niet alleen de kinderen van de basisscholen, de familie en vrienden van Danique maar ook de middelbare scholieren, onze ouderen en iedereen die een ziek kind een warm hart toedraagt. Een polsbandje is een krachtig symbool een symbool van gezamenlijkheid maar ook een symbool van kracht. Ik weet zeker dat als we alle polsbandjes kwijt zijn dat we kunnen zeggen:"Same kinne weej heer zeker alles ...."

 

Huub

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Ramona van Dellen (zaterdag, 19 juli 2014 00:45)

  Zijn deze bandjes al te bestellen? Ik woon in Hasselt (ov) en kom uit Groningen en heb familieleden en vrienden die dit met trots zullen dragen... Hoop van u te horen!!

 • #2

  kanjerdanique (zaterdag, 19 juli 2014 02:06)

  Hoi Ramona, natuurlijk kunnen de bandjes besteld worden. Ze kosten € 2,50 per stuk. Verzenden kost € 0,65 voor 1 of € 1,30 voor meerdere bandjes. Je kunt het bedrag overmaken op: NL95RABO0152246053
  t.n.v. Stichting Kanjer Danique o.v.v. polsbandjes. Als je je adres mailt naar kanjerdanique@gmail.com dan sturen we de bandjes zsm op. Hopelijk is het zo duidelijk, zo niet dan horen we dat graag.

 

 

 

 

 

U kunt uw gift storten op rekeningnummer: 

 

NL95RABO0152246053

t.n.v. Stichting Kanjer Danique

Fooienpot-actie Camping Beringerzand brengt €5000,- op

 

De uitzending op L1 over Danique is terug te vinden op:

 

http://www.l1.nl/nieuws/243759-inzameling-bij-lvk-voor-doodzieke-danique-uit-blerick

 

 

Collin Recycling van de James Cookweg in Venlo doneert € 5000 aan Stichting Kanjer Danique! GEWELDIG ...

 

http://www.collin.nl

 

Peeters BV Arcen brengt samen met hun klanten € 5122,88 bij elkaar voor Kanjer Danique!

Belofte maart 2014:

Opbrengst van boek "Gruuëts op Venlo" geschreven door 

Stephan Satijn naar Stichting

Kanjer Danique ... Blijkbaar heeft het boek niets opgebracht ... niets meer van gehoord

 

W-Dreej heeft zojuist een geweldig bedrag gesponsord aan Stichting Kanjer Danique!